Lorentsen VinForsyning

Lorentsen Vinforsyning Ebeltoft

Forord af Lorentsen:

Vi har igennem de seneste 14-15 år haft et godt og tæt samarbejde med ET VinImport, som er forhandler af Lorentsens vine. Eli & Torben er venner af huset, og har ved flere lejligheder hjulpet os bl.a. med vinsmagninger samt den årlige vinfestival i Ebeltoft.

 

 

Mvh

Per og Mogens Lorentsen

 

 

 

Kære kunder.

Så kan vi igen begynde at vejre morgenluft efter at "krisen" ser ud til at lette. Der kom det gode ud af "krisen", at vi fik tid til at lancere vores "Lorentsens Vinklub". Det nye tiltag har vores kunder taget til sig i en grad, vi kun havde håbet på - og tak for det.

Den store tillid og interesse I har vist os ved at blive medlem af vinklubben føler vi som et skulderklap. Samtidig er det også en forpligtigelse for os, til at fortsætte med at finde de gode små vin kup som vi har kunnet tilbyde vores medlemmer i de forskellige vinpakker.

 

Af nyheder kan vi I vort nye katalog bl.a. fremhæve vinene fra Domaine de Bonserine i Rhône. Vingården er ejet af den verdenskendte Rhône vin familie Guigal.

Familien har med overhovedet Marcel Guigal i spidsen anskaffet vingården der er tiltænkt som "rugekasse" for nye entusiastiske ønologer. Vi er også meget stolte af, at have fået agenturet for Gary Player vinene fra Sydafrika. Der bliver kun produceret 9 forskellige vine i serien, og de to første "Muirfield 1959" og "Augusta 1961", er blevet frigivet.

Der vil i alt blive lavet 9 forskellige vine, som en hyldest til de i alt 9 majors som Gary Player vandt igennem en af golf historiens mest succesrige karrierer. Der vil kun komme et yderst begrænset antal til Danmark, så det vil være den perfekte gave til alle golf entusiaster. En mere kuriøs nyhed er fra vores Sydafrikanske producent Marcel de Reuck der har lanceret en Cape vintage, altså en hedvin (portvin) lavet på Syrah druen. En meget spændende hedvin at gemme i sin vinkælder.

Vi forsøger hele tiden at udvikle vort rejseprogram, og vi kan mærke at publikum værdsætter blandingen af vinbesøg med kultur og gastronomi. Der er mulighed for at se program for de aktuelle rejser på vores hjemmeside, ellers kontakt os for at høre om mulighederne eller få tilsendt et program.

Alting går hurtigere og hurtigere her i verden. Det program du sidder med i hånden indeholder derfor kun vores faste vinhuse. Herudover er vi igennem de senere år blevet tilbudt et stigende antal vine, som vi har hjemtaget i større eller mindre partier. Det er derfor en god ide at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, for at blive holdt ajour med aktuelle tilbud på vin og rejser.

 

Yderligere information: se hjemesiden på www.lorentsens-vin.dk